Wat ons concept betekent voor uw project

Wat ons concept betekent voor uw project cover

Als projectontwikkelaar weet u dat de bouwsector niet alleen draait om het optrekken van fysieke structuren, maar ook om het creëren van een onderscheidende identiteit voor uw projecten. Bij Barentsz weten we dat een sterke identiteit bouwprojecten naar een hoger niveau tilt. Hoe zetten we die sterke identiteit bij Barentsz neer en hoe profiteert u ervan?

Herkenbaar Barentsz

Barentsz heeft een eigen, unieke identiteit die opvalt tussen de massa. Het zijn stoere, eigenzinnige houten huizen. Hoewel de woningen op maat ontworpen en gerealiseerd worden, zijn ze altijd herkenbaar als Barentsz-huizen. Dat komt doordat we typerende details bij elk huis intact laten. Denk aan de grote raampartijen, de (onderhoudsarme) houten gevelbekleding en de zware balkenplafonds. Hierdoor zijn projecten makkelijk herkenbaar voor investeerders, partners en potentiële kopers.

Groot bereik online community

Barentsz heeft met Barentsz Ontdekkingshuizen in het particuliere segment naam opgebouwd op social media. We brengen onze projecten op creatieve en stijlvolle wijze onder de aandacht bij potentiële kopers. We organiseren ook regelmatig open dagen, waarvoor geïnteresseerden zich via de website kunnen inschrijven. Ook versturen we maandelijks een nieuwsbrief aan zo’n 1000 abonnees, waarin we ze op de hoogte houden van de lopende projecten, nieuwe ontwikkelingen en te koop staande Barentsz-huizen.

Communicatie op de bouwlocatie

Barentsz-huizen zijn eye-catchers. Daarom plaatsen we op iedere bouwlocatie opvallende bouwborden. De unieke en robuuste uitstraling van de Barentsz-huizen zorgen voor een stijlvolle indruk bij voorbijgangers en geïnteresseerden. Ook benadrukken we op de borden de duurzame voordelen van onze huizen en dat geeft uw project direct een ‘groen’ karakter: we bouwen aan de toekomst!

Sprekende renders & fotografie

Beelden zeggen meer dan duizend woorden en in de wereld van projectontwikkeling geldt dit des te meer. Daarom gebruiken we altijd stijlvolle en herkenbare fotografie en renders. Professionele beelden die geschikt zijn voor allerhande marketinguitingen, presentaties en online platforms. Onze beelden benadrukken de esthetiek en de kwaliteit van uw projecten.

Barentsz gaat verder dan het ontwerpen en realiseren van uw project; we vergroten uw zichtbaarheid onder investeerders en kopers. Als projectontwikkelaar kunt u rekenen op een partner die uw visie begrijpt en uw doelen ondersteunt.

Een keer om tafel om samen uw project te bespreken? Neem dan contact met ons op.