Barentsz Projectbouw

Duurzame houtskeletbouw voor kleinschalige projecten

Robuuste, eigentijdse nul op de meter woningen, op maat ontworpen en geprefabriceerd. Binnen 365 dagen gerealiseerd dankzij onze integrale benadering en centrale regie. Het Barentsz-concept leent zich naast de particuliere markt bij uitstek voor kleinschalige duurzame bouwprojecten van ontwikkelaars of gemeenten.

Op zoek naar een partij die u kan helpen bij het realiseren van uw duurzame bouwambities? Ontdek hieronder de verschillende Barentsz-basismodellen. Ieder basismodel is naar wens uit te werken, aan te passen of in te vullen. Neem contact op voor de mogelijkheden tot maatwerk of meld je aan voor een open dag.


Aanmelden open dag

Onze modellen

naar wens uit te werken en aan te passen of in te vullen

  • Houtskeletbouw, gezond en duurzaam
  • Elektrisch en nul op de meter
  • Maatwerk, bepaal zelf je ontwerp
  • Ontwerp en realisatie in één hand
  • Binnen 365 dagen van schets tot sleutel

Op zoek naar de ideale invulling van de kavels op uw project? Bij Barentsz denken we graag mee. Omdat we zelf ook regelmatig investeren in de aankoop en ontwikkeling van grond voor woningbouw, kennen we uw uitdagingen en spreken we uw taal. Onze ontwerpen komen altijd tot stand in nauw overleg met de ontwikkelaar en de (toekomstige) bewoners. Daarbij kennen we de weg bij gemeente en welstand. Projecten verlopen sneller en zorgelozer door samen te werken met één partij die u al deze zaken uit handen neemt.


neem contact op