Barentsz Professionals

Duurzame woningenvoor kleinschalige projecten

Met elk project Nederland mooier en duurzamer maken, dat is wat ons drijft. Door op eigen initiatief of in opdracht betaalbare, CO2- en energieneutrale  en onder architectuur gebouwde Barentsz Ontdekkingshuizen te ontwikkelen en realiseren, dragen we met ieder huis en elk project bij aan het oplossen van de grootste maatschappelijke uitdagingen van onze tijd. 

Vanuit de kernwaarden visie, vakmanschap en ondernemerschap ontwikkelen, ontwerpen en realiseren we duurzame, nul-op-de-meter maatwerk woningen voor particulieren en voor projectmatige bouw. Dat doen we in opdracht en op eigen initiatief. 

Onze missie: mooier, slimmer en duurzamer bouwen voor onszelf en de generaties na ons. Barentsz Ontdekkingshuizen zijn robuuste, eigentijds/eigenwijze nul op de meter woningen, op maat ontworpen en geprefabriceerd, voor elke portemonnee. Binnen 365 dagen gerealiseerd dankzij onze integrale benadering en centrale regie. 

Het Barentsz-concept leent zich naast de particuliere markt bij uitstek voor kleinschalige duurzame bouwprojecten van ontwikkelaars of gemeentes. Meer weten?

neem contact op
  • Alles in één hand; van ontwerp tot oplevering.
  • Bouwen met het vaste, op elkaar ingespeelde bouwteam van Barentsz
  • Nul op de Meter (NoM), houtskeletbouw, drievoudig glas
  • Concrete, betaalbare oplossingen op basis van beproefde technologie en bewezen methode
  • Minder faalkosten en een hogere bouwsnelheid (binnen 356 dagen)
  • Heldere prijsstelling, geen verrassingen achteraf

Bent u op zoek naar een partij om uw duurzame bouwambities te realiseren? Op zoek naar de ideale invulling van de kavels op uw project? Bij Barentsz denken we graag mee. Omdat we zelf ook regelmatig investeren in de aankoop en ontwikkeling van grond voor woningbouw, kennen we uw uitdagingen en spreken we uw taal. Onze ontwerpen komen altijd tot stand in nauw overleg met de ontwikkelaar en de (toekomstige) bewoners. Daarbij kennen we de weg bij gemeente en welstand. Projecten verlopen sneller en zorgelozer door samen te werken met één partij die u al deze zaken uit handen neemt.