Ontwerp nu jouw Barentsz

Stel je eigen Barentsz Ontdekkingshuis samen en zie gelijk wat het kost

Er is al een complete nul op de meter gezinswoning van twee bouwlagen (180 m2 BVO), vanaf € 400.000,- incl. BTW. Dit is een compleet afgewerkt huis met zonnepanelen en een luchtwarmtepomp.

Net als een echte architect kun je dit natuurlijk het beste doen op je laptop of desktop!

De Barentsz Configurator werkt het beste op een groter scherm. Schakel over op je laptop of (like a pro) op je desktop!

Geïnspireerd? Wij helpen je graag verder

Stel je nu eens voor dat je binnen een jaar in jouw eigen Barentsz-huis kunt wonen …

Heb je de Barentsz Configurator gebruikt en is je contactformulier verzonden? Dan nemen wij binnenkort contact met je op. Neem je liever zelf het initiatief? Gebruik dan de gegevens onderaan deze pagina of het interesseformulier.

BARENTSZ Ontdekkingshuizen zijn een concept van de ontwerpers van Nieuw Nederland Architecten. Zij helpen je dan ook graag verder om je eigen Barentsz-huis te realiseren.

In 5 stappen naar je Barentsz

 • Ontwerp

  stap 1. Ontwerp - 4 weken

  (vanaf € 10.000 incl. BTW)

  Aan de hand van het door jou zelf samengestelde Voorontwerp, geef je aan wat jouw wensen zijn en samen kijken we naar de mogelijkheden die het bestemmingsplan biedt.
  Op basis van het eerste gesprek maken we een Definitief ontwerp passend op jouw locatie. Dit presenteren we samen met een daarbij horende Begroting van de bouwkosten en de investeringskosten.

 • Technisch ontwerp

  stap 2. Technisch ontwerp - 12 weken (4+8)

  (vanaf € 25.000 incl. BTW)

  Uitwerking naar een Technisch ontwerp met bijbehorende opties en een concrete offerte. Dit ontwerp toetsen wij bij je gemeente. Als de offerte en de gemeente akkoord zijn vragen wij een omgevings-vergunning aan.

  De behandeling van een vergunningaanvraag bij de gemeente duurt 8 weken.

 • Overeenkomst

  stap 3. Overeenkomst - 2 weken

  (geen kosten)

  Op basis van het Technisch ontwerp stellen we 1 overeenkomst op voor de realisatie van jouw huis. Een team van vaste partners zal het huis realiseren. Dit team staat onder leiding van 1 aannemer die de uitvoering van het werk zal aannemen en opleveren.

 • Bouwen

  stap 4. Bouwen - 30 weken (6+24)

  (bouwkosten + uitvoeringsbegeleiding € 15.000 incl. btw)

  Voor de bouw hoef je niet op zoek naar een aannemer. Wij werken met een vast team werken van uitvoerders en leveranciers. Als we de opzet van het huis met elkaar definitief hebben gemaakt;

  • vragen wij de vergunning voor je aan bij de gemeente en;
  • maken we een complete set bouwtechnische tekeningen en een omschrijving. Zo weet je precies wat je krijgt en weet ons team wat ze moeten bouwen.

  Het bouwteam staat onder leiding van 1 hoofdaannemer die verantwoordelijk is voor de volledige bouw. Het casco van het huis wordt geprefabriceerd en in een week op de bouwplaats in elkaar gezet. Vanaf dat moment is het huis ook wind- en waterdicht en werkt ons team verder aan de perfectionering van jouw unieke Barentsz Ontdekkingshuis!

 • Opleveren

  stap 5. Oplevering

  (geen kosten)

  Als het Barentsz-huis klaar is wordt het na een eindschoonmaak opgeleverd. Hierna geldt een onderhoudsperiode waarbinnen je bij ons terecht kunt met al je vragen met betrekking tot de oplevering. Natuurlijk kun je ook daarna altijd bij ons terecht voor advies.

Contactgegevens

Waldeck Pyrmontlaan 22
3743 DE Baarn
Tel.: 
035 - 542 20 26
E-mail: [email]