Eind 2022 al wonen in een houten villa? Dit is je kans! 

Is een houten villa laten bouwen een duur, lang en zenuwslopend project? Niet als je het team van Barentsz je laat begeleiden. En al helemaal niet als je naast het ontwerpen en realiseren ook nog de ontwikkeling van je houten villa door ons laat doen. Dan kun je over iets meer dan een jaar al in jouw unieke Barentsz Ontdekkingshuis wonen. We nemen je mee naar Schermerhorn. 

Sinds twee jaar hebben we onze dienstverlening uitgebreid. Tot dan toe bouwden we onze houten Ontdekkingshuizen voornamelijk in opdracht. Maar nu ontwikkelen we ook zelf. Twee jaar geleden kregen we een prachtig kavel in ons vizier midden in de polder vlakbij Ilpendam. Op dat kavel mochten twee schuurwoningen gerealiseerd worden. We ontwikkelden, ontwierpen en realiseerden binnen 365 dagen twee met elkaar verbonden Barentsz-huizen, Farm House en Barn House. De houtskelet villa’s hebben een eenvoudig, stoer ontwerp en een exclusief karakter. En uiteraard zijn ze energieneutraal. 

Houten Villa van Barentsz

Dat smaakte naar meer. Dus toen we aan de rand van de Beemster polder – waar uitgestrekte landerijen met statige stolpen het beeld bepalen – een zeldzaam mooie bouwlocatie tegenkwamen, besloten we hetzelfde te gaan doen. Op dat kavel moest simpelweg een Stolpboerderij komen te staan. We namen de ontwikkeling op ons en bouwden dit prachtige Heritage Farmhouse, een eigenwijs-eigentijdse, monumentale stolpboerderij die in álles kwaliteit en exclusiviteit ademt. Een uniek Barentsz-huis.

Houten villa’s in Schermerhorn

Ons nieuwste ontwikkelproject is in Schermerhorn. Daar gaan we vier houten woningen realiseren in de typische Barentsz-stijl. Op het erf aan de Ringvaart in de Schermerpolder komen een Stolpboerderij, een vrijstaande schuurwoning en twee geschakelde schuurwoningen. Four of a Kind, maar net even anders. Zo zie je: met de grotendeels geprefabriceerde  houten huizen van Barentsz kun je werkelijk alle kanten op.

houten villa in Schermerhorn

Houten villa’s van Barentsz

Wonen in een houten villa heeft een scala aan voordelen. Het is comfortabel, werkt stressverlagend en Barentsz-huizen zijn ook nog eens heel goed geïsoleerd. Dat zorgt voor een lage energierekening en een behaaglijk binnenklimaat. Bouwen met hout is ook een stuk klimaatvriendelijker en het resultaat is een 100% elektrisch en energiezuinig houten villa.

Een van de Barentsz-beloftes is dat je binnen 365 dagen in je nieuwe villa woont. We hebben zes maanden nodig voor het ontwerp en de voorbereidingen en zes maanden voor het bouwen. In Schermerhorn kunnen we in het voorjaar 2022 beginnen met bouwen. De oplevering staat daarom al gepland voor eind 2022. 

Heb je interesse in een van de huizen in Schermerhorn? Neem dan contact op met Klaver Makelaardij. De verkoop start op 11 oktober 2021. 

Wil je meer weten over zo’n stoer houten villa met Noordelijk trekjes, Bekijk alle 100% elektrische en energiezuinige Barentsz-huizen of ontwerp je eigen houten huis