Bezoek een echt Barentsz huis op zaterdag 26 juni! Nog enkele plaatsen vrij!

energieneutrale houten stolp

De beste manier om Barentsz te ervaren, is natuurlijk een bezoek! Na de persconferentie van vrijdag 18 juni kan het weer. Met alle enthousiaste reacties op onze eerdere Open Dagen in ons achterhoofd, zijn we blij nu weer een Barentsz Bezoekersdag te kunnen organiseren.

Wil je ook eens een Barentsz Ontdekkingshuis van binnen en buiten bekijken? Dit is je kans!Kom aanstaande zaterdag 26 juni naar het mooie Noordbeemster. Tussen 10:00 en 15:00 uur heten we je graag welkom in onze bijzondere energieneutrale houten stolp en vertellen we je alles over de mogelijkheden met onze stoere huizen. Ook vertellen we dan meer over onze nieuwe plannen vlakbij Noordbeemster in Schermerhorn. Daar gaan we nog meer bijzondere houten Barentsz huizen realiseren.

Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar, wees er dus snel bij. Meld je aan en we sturen je een bevestigingsmail met het adres en het tijdblok waarin je terecht kunt.

In verband met corona hanteren we nog steeds de RIVM richtlijnen en werken met tijdblokken van 30 minuten en maximaal 2 personen per bezoek.

Meld je hier aan

vrijstaand duurzame houtskeletbouw Barentsz stolpwoning met stalen dak vrijstaand duurzame houtskeletbouw Barentsz stolpwoning met stalen dak Wonen in hout
houtskeletbouw Barentsz huis met balken in zicht

Ontdek de mogelijkheden en realiseer je Barentsz Ontdekkingshuis!