Louisa's Weelde

Welkom bij Barentsz Ontdekkingshuizen


Leuk dat je hier bent! Het betekent dat je erover nadenkt een kavel te kopen op Louisa’s Weelde en daarop zelf een huis te laten bouwen. Een onzeker avontuur? Niet als je voor een Barentsz Ontdekkingshuis kiest. Daarmee kies je voor duurzame houtskeletbouw, architectonisch maatwerk en een heldere afspraak: binnen 12 maanden woon je er.

Houten huis Louisa's Weelde

Waarom kiezen voor Barentsz?


Bij Barentsz kies je voor een 100% elektrisch en super energiezuinig huis van hout, dat op maat wordt gemaakt. Doordat wij zowel het ontwerp als de realisatie van deze huizen verzorgen, gaat het snel, heb je maar met één partij te
 maken en word je niet verrast met onverwachte kosten. Ontdek de mogelijkheden van Barentsz!

De voordelen van Barentsz
 1. Houtskeletbouw, gezond en duurzaam
 2. Elektrisch en nul op de meter
 3. Maatwerk, bepaal zelf je ontwerp
 4. Ontwerp en realisatie in één hand
 5. Binnen 365 dagen van schets tot sleutel
365 Dagen
Een Barentsz-huis is gemaakt van hout en zeer goed geïsoleerd. Standaard wordt drievoudig-glas toegepast en Rc-waarden van 7.0 voor de gevels en 8.6 voor het dak.
Louisa's Weelde

Barentsz ‘preferred supplier’ voor Louisa’s Weelde

Louisa's weelde kavel

Wilgenwende heeft als ontwikkelaar van Louisa’s Weelde Barentsz aangewezen als voorkeursaanbieder. En dat is niet voor niets: ons team heeft ruime ervaring met particuliere opdrachtgevers en kent de bouwregels voor Louisa’s Weelde
 van a tot z. Ook hebben we de ontwerpuitgangspunten voorbesproken met de Welstandscommissie. Dat betekent: minder gedoe in het voortraject en minder vertraging. Maak nu een afspraak met Barentsz bij het informatiecentrum van Louisa’s Weelde om samen de mogelijkheden te verkennen.

Het unieke Barentsz bouwproces

Nadat u de optieovereenkomst voor een kavel hebt getekend gaan wij samen
met u aan de slag. De stappen naar de oplevering van uw droomhuis zien er
als volgt uit:

365 Dagen
 • Voorontwerp

  4 weken (kosten inbegrepen in optieovereenkomst)

  Samen stellen we een programma op en maken wij een Voorontwerp dat we voorbespreken bij de Welstandscommissie van de gemeente. Hierna maken we een bouwkosten- en een investeringsraming, zodat u direct weet wat uw huis precies gaat kosten. Gaat Welstand akkoord en u ook? Dan wordt de optieovereenkomst omgezet in een koopovereenkomst.

 • Definitief ontwerp

  8 weken (voor Louisa's Weelde € 12.500,- incl. BTW)

  In deze fase werken we het plan uit tot een Definitief ontwerp. Op basis hiervan vragen wij een omgevingsvergunning aan bij de gemeente. De behandeling van een vergunningaanvraag duurt zo’n 8 weken.

 • Technisch ontwerp

  10 weken (voor Louisa's Weelde € 12.500,- incl. BTW)

  Tijdens de behandeling van de vergunningsaanvraag werken we het Definitief ontwerp uit naar een Technisch ontwerp met de daarbij behorende opties en een concrete offerte. We maken een complete set bouwtechnische tekeningen met daarbij een omschrijving. Zo weet je precies wat je krijgt en weet ons team wat ze moeten bouwen. Je hoeft zelf geen aannemer te zoeken; wij regelen alles voor je. 

 • Bouwbegeleiding

  30 weken (voor Louisa's Weelde € 12.500,- incl. BTW)

  Ons bouwteam staat onder leiding van één hoofdaannemer die verantwoordelijk is voor de volledige bouw. Tijdens de bouw houden wij toezicht op de voortgang, de kwaliteit en de kosten van de bouw. Leuke momenten zoals de 1e paal, het hoogste punt en de oplevering veren we natuurlijk samen met jou!

 • Opleveren

  (geen kosten)

  Als het Barentsz-huis klaar is wordt het na een eindschoonmaak opgeleverd. Hierna geldt een onderhoudsperiode waarbinnen je bij ons terecht kunt met al je vragen met betrekking tot de oplevering. Natuurlijk kun je ook daarna altijd bij ons terecht voor advies.

Ga voor een indruk van de bouwkosten naar de configurator op onze website. Hier staat een aantal basishuizen waarmee je een eigen huis kunt samenstellen en direct ziet wat het kost. De basishuizen geven je een indruk van de mogelijkheden. Omdat iedere locatie specifieke randvoorwaarden heeft, maken we de Barentsz-huizen uiteraard altijd volledig op maat.

De mogelijkheden verder verkennen? Plan nu een afspraak met Barentsz bij het informatiecentrum van Louisa’s Weelde. Zien we je daar?

Wil je meer informatie over de vrije kavels op Louisa’s Weelde? Neem dan contact met André Attasio.

Louisa's Weelde

Maak een afspraak en realiseer je droomhuis:

Bel direct: 035 - 542 20 26
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Mussenstraat 15
1223 RB Hilversum
Tel.: 035 - 542 20 26
E-mail: [email]