Is je ontwerp ‘klaar’, dan helpen wij je verder

Een Barentsz-huis kan snel gerealiseerd wordenVan 1e idee t/m de oplevering binnen 365 dagen. Met ons unieke concept kan je binnen een jaar in je nieuwe huis wonen. De eerste stap heb je al gezet door het samenstellen van je eigen “Barentsz” met behulp van de configurator. Verder heb je een goed beeld wat het gaat kosten, want de prijzen zijn compleet en gebaseerd op een afgewerkt huis. Alleen de inrichting en de specifieke, locatiegebonden kosten komen hier nog bij. Wij lichten dit graag toe tijdens onze eerste kennismaking.

Heb je gebruikgemaakt van de modules op deze website en is je contactformulier verzonden? In dat geval nemen wij contact met je op. We kunnen ons ook voorstellen dat je liever zelf het initiatief neemt om ons - geheel vrijblijvend! - in te schakelen. Gebruik hiervoor de gegevens die je hier beneden, op deze pagina, vindt.

BARENTSZ Ontdekkingshuizen zijn gebaseerd op een concept dat is ontwikkeld door de ontwerpers van Nieuw Nederland. Zij helpen je dan ook graag verder om je eigen huis te realiseren:

Contactgegevens

Waldeck Pyrmontlaan 22
3743 DE Baarn
Tel.: 035-7370814
E-mail: info@barentsz.nl

Waarom een Barentsz-ontdekkingshuis?

Je eigen huis (laten) bouwen hoeft niet ingewikkeld te zijn!

Je wilt zelf een goed, bij jou passend energie- en onderhoudsvriendelijk huis realiseren. Maar waar kun je daarvoor terecht? En hoe pak je dat aan? Wij, de ontwerpers van de Barentsz-huizen, vonden het vreemd dat het zo ingewikkeld is om in Nederland zelf een huis te bouwen. Waar begin je? Wat en wie heb je nodig? En waarom krijg je al snel met allerlei verschillende partijen te maken? Volgens ons kon het anders. Daarom hebben we ‘Barentsz’ ontwikkeld.

Heb je geen zin om zelf met de module op deze website aan de slag te gaan? Of wil je meer veranderingen aan je uiteindelijke ontwerp doorvoeren? Neem dan contact met ons op.

top