Eén basishuis, duizend-en-één mogelijkheden

Een tijdloos ontwerp met een heel eigen(wijs) karakter

Een goed huis helpt je om het leven te leven zoals jij dat wilt. Je kunt je Barentsz-huis dan ook grotendeels naar je eigen smaak en (gezins) situatie samenstellen. Dit kan, omdat het ontwerp, evenals de wijze waarop het wordt gebouwd (houtskeletbouw), veel variaties mogelijk maakt.

De klasse van eenvoud en de luxe van solide, natuurlijke materialen

Wat maakt een Barentsz-huis nu zo uniek en karakteristiek? Volgens ons zit het toch vooral in de eenvoud van het ontwerp, het ‘slimme’ gebruik van de ruimte(s) en het licht, plús de toepassing van nieuwe energiebesparende technologieën en kwalitatieve, herbruikbare materialen. Je Barentsz is dan ook echt een huis van én voor de toekomst!

Waarom een Barentsz-ontdekkingshuis?

Je eigen huis (laten) bouwen hoeft niet ingewikkeld te zijn!

Je wilt zelf een goed, bij jou passend energie- en onderhoudsvriendelijk huis realiseren. Maar waar kun je daarvoor terecht? En hoe pak je dat aan? Wij, de ontwerpers van de Barentsz-huizen, vonden het vreemd dat het zo ingewikkeld is om in Nederland zelf een huis te bouwen. Waar begin je? Wat en wie heb je nodig? En waarom krijg je al snel met allerlei verschillende partijen te maken? Volgens ons kon het anders. Daarom hebben we ‘Barentsz’ ontwikkeld.

Heb je geen zin om zelf met de module op deze website aan de slag te gaan? Of wil je meer veranderingen aan je uiteindelijke ontwerp doorvoeren? Neem dan contact met ons op.

top